Přihlaste se k odběru novinek
Velká burrata - BIO
Burrata grande
Ručne vyrábaná burrata je tá pravá pochúťka: krémová, zvodná, mäkká, šťavnatá a hlavne vždy čerstvá. Absolútne syrové nebo pre gurmánov, a to priamo z ekologickej farmy v Apúlii.
Ručne vyrábaná burrata je tá pravá pochúťka: krémová, zvodná, mäkká, šťavnatá a hlavne vždy čerstvá. Absolútne syrové nebo pre gurmánov, a to priamo z ekologickej farmy v Apúlii.
Tieto veľké mozzarella hrudky z čerstvého byvolieho mlieka vás okúzlia svojou vôňou po lúčnych kvetoch a jemnou orieškovou notou. Tak ako pred sto rokmi sa aj dnes hrudky vyrábajú v Apúlii stále ručne.
'Stracciare' znamená trhať: stracciatelle je na kúsky natrhaná mozzarella zmiešaná s čerstvou smotanou. Použite tento roztekajúci sa syr ako oblohu na pizzu alebo do horúcich cestovín.
Krémová, elastická, lesklá: Agerola mozzarella je raritou pre fajnšmekrov. Jej tajomstvo? Denne čerstvé mlieko, tradičná, pomalá ručná práca a extrémne dlhá doba oddychu pre tvaroh. Najlepšie neapolské pizzérie berú len túto. Aby ste ju zažili na svojej pizze, musíte ju ochutnať!
Fior di latte mozzarella je hlavnou zložkou pravej pizze Napoletana. Nakrájaná na jemné prúžky sa dokonale roztaví, zostáva čisto biela a ťahá skvelé nite na pizzu. Tradične je mozzarella z kravského mlieka relatívne pevná.
Na ekologickej farme Querceta je ricotta s krémovou chuťou a jemnými mliečnymi tónmi vyrobená z čerstvej srvátky. Smotanový syr chutí dobre ako nátierka na bruschete alebo ako náplň v tortellini & apod.
Tradičná mozzarella fior di latte je pripravená na varenie. Rustikálne strúhané kúsky majú perfektný tvar. Ľahko sa mieša s paradajkovou omáčkou, tak aby sa z nich dala upiecť červená a biela mramorovaná pizza ako v Neapole.
Pochutnajte si na jemne kyslej aróme čerstvého byvolieho mlieka v súhre s príjemnými slanými notami. Tento pevný syr so svojou typickou hruškovitou formou chutí veľmi delikátne na ciabatte alebo horúci priamo z panvice.
Táto Fior di latte je miernou údenou mozzarellou najvyššej kvality. Zlato hnedé na vonkajšej strane, biele vo vnútri ako slonovina. Jeho aróma dymu a mlieka lahodne kombinuje, keď sa syr jemne topí na pizze a ťahá vlákna.
Najvyššia kvalita je v sade ešte lacnejšia! Brilantná Fior Di Latte z bio farmy Querceta v Apulii je veľmi vhodná pre pizzu. „Mliečna kvetina“ sa dokonale topí v rúre a každú pizzu premieňa na majstrovské dielo.
13,80 €