Přihlaste se k odběru novinek
Velká burrata - BIO
Burrata grande
Ručne vyrábaná burrata je tá pravá pochúťka: krémová, zvodná, mäkká, šťavnatá a hlavne vždy čerstvá. Absolútne syrové nebo pre gurmánov, a to priamo z ekologickej farmy v Apúlii.
Ručne vyrábaná burrata je tá pravá pochúťka: krémová, zvodná, mäkká, šťavnatá a hlavne vždy čerstvá. Absolútne syrové nebo pre gurmánov, a to priamo z ekologickej farmy v Apúlii.
'Stracciare' znamená trhať: stracciatelle je na kúsky natrhaná mozzarella zmiešaná s čerstvou smotanou. Použite tento roztekajúci sa syr ako oblohu na pizzu alebo do horúcich cestovín.
Exkluzívne maslo s bielymi Albumy hľuzovkami Vám prinesie božskú chuť na nadýchanú ciabattu. Stačí malý kúsok, aby ste svoje pokrmy z vajec, ako napríklad omelety alebo čerstvé cestoviny, posunuli na ešte vyššiu úroveň. Božská pochúťka!
Táto kombinácia pikantnej gorgonzoly a smotanového mascarpone je jedinečnou kompozíciou vône a roztierateľnosti. Tento krémový syr s modrou plesňou bude korunovať každú vašu bagetu, alebo sa krásne roztečie vo vašej smotanovej pasta omáčke.
Pochutnajte si na extra smotanovom, čerstvom syre! Krémovo biely Mascarpone je klasickou ingredienciou na výrobu Tiramisu. Pochutnajte si na ňom ale aj na čerstvej Ciabatte alebo ho použite ako bázu do pasta-omáčok.
Jemná Burrata v dvojbalení je tím pravým požitkem: uvnitř malých mozarella sáčků se skrývá jemné krémové jádro z trhaných nitek mozarelly smíchaných s čerstvou chladnou smetanou.