Použitieí je veľmi jednoduché.
;;Ak do receptu potrebujete droždie, nahraďte ho Lievito Madre a inak postupujte podľa receptu ako zvyčajne. Spravidla potrebujete 50 g Lievito Madre na 500 g múky.
;;
;;Liveé cultures
;;The mixture contains liveé cultures and therefore má obmedzenú životnosť a nie je vhodná na čistenie a skladovanie vo veľkých množstvách.
;;
;;Lievito Madre - kvásek
;;Zmiešajte so sklenenýmádá mäkkýmé; múka typu 0, múka z pšenicýkých klíčkov a kvások prášku. Či už ide o mäkkú, tvrdú, paldu alebo kamut: Lievito Madre sa môže pridávať do všetkých druhov múky. Je ideálna na pečenie chleba, pizze, focaccie, grissini a krekrov.
| Menge ( z.B. 1x20g ) | 250g |
|---|---|
| Region | Veneto |
vyrobené z 80 % sušeného kvásku (mäkká pšeničná múka, sušený kvások z pšeničných klíčkov 5 %), sušené kvasnice, pšeničný lepok, sušené živé baktérie mliečneho kvasenia 0,01
Upozornenie pre alergikov: môžeobsahovať mlieko, vajcia, sóju, sezam, lupinu alebo horčicu.
| V 100 g | |
| Energetická hodnota | 385 kcal / 1630 kj |
|---|---|
| Tuky | 3,1 g |
| -z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,7 g |
| Sacharidy | 69 g |
| -z toho cukry | 0,9 g |
| Bielkoviny | 19 g |
| Soľ | 0,10 g |
| Vláknina | 2,4 g |
Ruggeri Srl, Via S. Crispino 82, I - 35129 Padova