Přihlaste se k odběru novinek
Riso Arborio
Talianská ryža pro risotto - super jemná
Táto špeciálna talianská ryža odrody Arborio je najobľúbenejšia na výrobu rizota. Mäkká odroda je priam ideálna na prípravu tejto talianskej špeciality.
Táto špeciálna talianská ryža odrody Arborio je najobľúbenejšia na výrobu rizota. Mäkká odroda je priam ideálna na prípravu tejto talianskej špeciality.
Superkvalita z ryžového mlynu, ktorý je od roku 1650 v pevných rukách rodiny Ferronových. Zrno obsahuje veľa škrobu, ale nerozvarí sa. Carnaroli ryža je ideálna na prípravu jemných krémových rizot.
S „kráľom ryže“ vyčarujete krémové rizoto so zrnitou, pevnou ryžou. Stredne veľké zrno ryže má vynikajúcu odolnosť pri varení a obzvlášť dobre absorbuje arómu korenia.
Skutočné plátky čiernej letnej hľuzovky a originálna talianska ryža Carnaroli: nádherne aromatická zmes rizota z manufaktúry rodiny Gemignani počas chvíle vykúzli elegantný pokrm ristorante ako v Toskánsku. Jednoducho duste s čerstvým maslom a bujónom, pokiaľ nebude rizoto krémové a al dente.
Chutí ako jesenný deň v horských lesoch Talianska! Prírodné, aromaticky voňajúce hríbiky a najlepšia ryža Vialone Nano sú v tejto lahodnej zmesi rizota. Pridajte maslo a parmezán a je hotovo!
<p>Čierna ryža Riso Nero Venere Risotto Campanini. Ohromte svojich hostí atypickou prílohou! Čierna ryža z oblasti rieky Po má orieškovo, silnú arómu. Odporučuvaná je ako príloha k zelenine a rybám. Náš tip: ochutnajte spoločne s pečenými krevetami. Čierna ryža Riso Nero Venere Risotto Campanini.</p>
Stredne veľké ryžové zrno má v strede charakteristickú 'perlu' zo škrobu. Tento druh ryže je pestovaný a spracovávaný rodinou Ferronových, ktorá vlastní jeden z najuznávanejších ryžových mlynov v Taliansku.
To najlepšie, čo môže talianská zeleninová záhrada ponúknuť: paradajky, cukety, papriky, baklažány! V rizote je veľa týchto farebných stredomorských pochúťok. Taktiež aj krémová ryža Vialone Nano.
Naozaj krémová: Vialone-Nano ryža pri varení vydáva veľa škrobu. Dokáže absorbovať veľa tekutiny, bez toho aby stratila svoj tvar, dobre sa kombinuje s korením a je vhodná pre rustikálne rizota.