Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Príprava: Zahrejte kúsok masla na panvici, pridajte ryžu a niekoľko minút za neustáleho miešania pečte. Pridajte 1/2 pohára bieleho vína a priveďte do varu. Miešajte pri strednej teplote. Pridajte horúci vývar, kým nie je ryža úplne pokrytá. Pokračujte v ohriatí risotta na strednú teplotu a v prípade potreby miešajte častejšie a pridajte trochu vývaru. Keď je dosiahnutá požadovaná konzistencia, premiešajte viac masla a strúhaného parmezánu. Nechajte 3 minúty odležať a podávajte.
Jedno balenie stačí pre 3-4 osoby.
Menge ( z.B. 1x20g ) | 300g |
---|---|
Region | Toscana |
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 347 kcal / 1472 kj |
Tuky | 0.6 g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 0.2 g |
Sacharidy | 77.2 g |
-z toho cukry | 0.9 g |
Bielkoviny | 7.1 g |
Soľ | 0.01 g |
Gemignani s.r.l., V. le MarconI-89, I-56028 San Miniato