Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Pestovanie ryže má v severnom Taliansku dlhú tradíciu. Zavlažované riekou Pád, ktorá preteká údolím Pádu, sa tu pestujú rôzne odrody ryže. Vzhľadom na to, že pestovanie čiernej ryže je zložité, bola až do 19. storočia vyhradená iba pre kráľovské stoly.
Doba varenia: 45 – 60 min. Použite veľké množstvo vody.
Poznámka: varenie ryže vodu silne sfarbuje a zanecháva trvalé škvrny.
Menge ( z.B. 1x20g ) | 500g |
---|---|
Region | Lombardie |
Čierna ryža
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 347 kcal / 1480 kj |
Tuky | 2.9 g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 0.9 g |
Sacharidy | 73.5 g |
-z toho cukry | 1 g |
Bielkoviny | 6.7 g |
Soľ | 0.01 g |
Vláknina | 1.3 g |
RISERIA CAMPANINI srl, Via Ghisiolo, 67, I-46030 SAN GIORGIO DI MANTOVA (MN)