Caputo Manitoba múka na pizzu s vysokým obsahom lepku typ 0

Caputo Manitoba múka na pizzu s vysokým obsahom lepku typ 0

Caputo múka na čerstvé cestoviny a gnocchi typ 00

Pasta fresca e gnocchi farina di grano tenero tipo ''00''
Výborná múka pre čerstvú pastu: vďaka svojmu vyrovnanému podielu škrobu a pevnej lepkovej štruktúre sa dobre spája s maslom alebo vaječnými žĺtkami. Tak vzniká hladké, pevné a lesknúce cesto.
2,99 €
2,99 € / 1 KG
Skladom | Kód: 68086
Obsah: 1kg

Spýtajte sa ktoréhokoľvek výrobcu pizze v Neapole, ktorá múka je tá najlepšia! Bez pochýb povie, že je to múka z úctyhodného rodinného mlyna Antimo Caputo, ktorý uprostred rušného mesta stojí už od roku 1924! 

Reologické vlastnosti (z dátového listu Mulino Antimo Caputo):

Pečenie (hodnota W) 260-280
Elasticita (hodnota P / L) 0,70-0,80
Stabilita (hodnota S) 16-18
Obsah gluténu (v %) 12,0-12,5

Viac informácií
Menge ( z.B. 1x20g ) 1kg
Region Campania
Write Your Own Review
You're reviewing:Caputo múka na čerstvé cestoviny a gnocchi typ 00
Your Rating

Složení

Múka z mäkkej pšenice typ 00

Výživové hodnoty

Ve 100 g
Energetická hodnota 351 kcal / 1490 kj
Tuky 1 g
-z toho nasýtené mastné kyseliny 0.1 g
Sacharidy 72 g
-z toho cukry 1 g
Bielkoviny 13 g
Soľ 0.017 g
Ballaststoffe 2 g

Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:

Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli