Spýtajte sa ktoréhokoľvek výrobcu pizzy v Neapole, ktorá múka je tá najlepšia! Bez pochýb povie, že je to múka z úctyhodného rodinného mlyna Antimo Caputo, ktorý uprostred rušného mesta stojí už od roku 1924!
Reologické vlastnosti (z dátového listu Mulino Antimo Caputo):
Pevnosť v pečení (hodnota W): 360 - 380
Elasticita (hodnota P / L): 0,45-0,55
Stabilita (hodnota S) : 16-20
Obsah lepku (v%): 14,0-14,5
| Menge ( z.B. 1x20g ) | 1kg |
|---|---|
| Region | Campania |
Múka z mäkkej pšenice typu 0
| Ve 100 g | |
| Energetická hodnota | 350 kcal / 1482 kj |
|---|---|
| Tuky | 1.5 g |
| -z toho nasýtené mastné kyseliny | 0.1 g |
| Sacharidy | 69 g |
| -z toho cukry | 1 g |
| Bielkoviny | 14 g |
| Soľ | 0.016 g |
Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli