Výhodné balenie Caputo múky na pizzu typ 00 - krátka doba kysnutia 3x1kg

Výhodné balenie Caputo múky na pizzu typ 00 - krátka doba kysnutia 3x1kg

Caputo múka na pizzu typ 00 - krátka doba kysnutia

Caputo múka na pizzu typ 00 - krátka doba kysnutia

Caputo múka na pizzu typ 00 - dlhá doba kysnutia

Cuoco per lunga lievitazione farina di grano tenero tipo ''00''
Hodnocení:
100 % of 100
Talianske pizzérie túto múku z pradávneho mlyna rodiny Caputových zbožňujú. Jej tajomstvo? Veľké množstvo lepku. Jeho efekt sa plne prejaví počas noci, kedy sa cesto nechá v kľude kysnúť - vhodné pre originálnu pizzu ako v Neapole.
2,99 €
2,99 € / 1 KG
Skladom | Kód: 68057
Obsah: 1 kg

Originálna Pizza múka 

Ak sa vám páči vlastná príprava pízz, mali by ste určite ochutnať túto originálnu taliansku pizza múku z centra Neapola. Používajú ju tie najlepšie talianske reštaurácie, všetky predchádzajúce generácie a mnoho našich zákazníkov, ktorí sú vlastnosťami tejto pizza múky nadšený. 

Pre porovnanie: 

Normálna pšeničná múka má najčastejší obsah lepku iba sedem až deväť percent, ale talianska pizza múka má omnoho vyšší obsah lepku, a to o 10-13%. Tento vysoký obsah lepku je ideálny pre prípravu cesta na pizzu! Prečo? Lepok je totiž označovaný ako adhezný proteín a zaisťuje, že cesto je super elastické, odolné a neskôr v peci pekne rastie. 

K tomu, aby lepok robil svoju prácu, cesto potrebuje oddych v dĺžke niekoľko hodín. Najlepší spôsob je cesto predpripraviť v noci a zvyšok noci ho nechať oddychovať, rovnako, ako to robia profesionálni tvorcovia pizze v Taliansku. 

Neváhajte a poďte do toho, staňte sa pizza kuchárom. Táto múka je pre každého pizzaiola a vytvára skutočnú neapolskú pizzu s hrubou, chrumkavou kôrkou. PS: Caputo Cuoco Farina 00 Pizza Chef je tiež ideálna na pečenie chleba, koláčov a iného sladkého pečiva. 

Reologické vlastnosti (z dátového listu Mulino Antimo Caputo):

Pečenie (hodnota W) 300-320
Elasticita (hodnota P / L) 0,50-0,60
Stabilita (hodnota S) 12-14
Obsah gluténu (v %) 13,0-13,5

Viac informácií
Menge ( z.B. 1x20g ) 1 kg
Region Campania
Write Your Own Review
You're reviewing:Caputo múka na pizzu typ 00 - dlhá doba kysnutia
Your Rating

Složení

Múka z mäkkej pšenice typ 00

Výživové hodnoty

Ve 100 g
Energetická hodnota 352 kcal / 1491 kj
Tuky 1.5 g
-z toho nasýtené mastné kyseliny 0.3 g
Sacharidy 70 g
-z toho cukry 1 g
Bielkoviny 13 g
Soľ 0.018 g
Vláknina 3 g

Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:

Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli