Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Originálna Pizza múka
Ak sa vám páči vlastná príprava pízz, mali by ste určite ochutnať túto originálnu taliansku pizza múku z centra Neapola. Používajú ju tie najlepšie talianske reštaurácie, všetky predchádzajúce generácie a mnoho našich zákazníkov, ktorí sú vlastnosťami tejto pizza múky nadšený.
Pre porovnanie:
Normálna pšeničná múka má najčastejší obsah lepku iba sedem až deväť percent, ale talianska pizza múka má omnoho vyšší obsah lepku, a to o 10-13%. Tento vysoký obsah lepku je ideálny pre prípravu cesta na pizzu! Prečo? Lepok je totiž označovaný ako adhezný proteín a zaisťuje, že cesto je super elastické, odolné a neskôr v peci pekne rastie.
K tomu, aby lepok robil svoju prácu, cesto potrebuje oddych v dĺžke niekoľko hodín. Najlepší spôsob je cesto predpripraviť v noci a zvyšok noci ho nechať oddychovať, rovnako, ako to robia profesionálni tvorcovia pizze v Taliansku.
Neváhajte a poďte do toho, staňte sa pizza kuchárom. Táto múka je pre každého pizzaiola a vytvára skutočnú neapolskú pizzu s hrubou, chrumkavou kôrkou. PS: Caputo Cuoco Farina 00 Pizza Chef je tiež ideálna na pečenie chleba, koláčov a iného sladkého pečiva.
Reologické vlastnosti (z dátového listu Mulino Antimo Caputo):
Pečenie (hodnota W) 300-320
Elasticita (hodnota P / L) 0,50-0,60
Stabilita (hodnota S) 12-14
Obsah gluténu (v %) 13,0-13,5
Menge ( z.B. 1x20g ) | 1 kg |
---|---|
Region | Campania |
Múka z mäkkej pšenice typ 00
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 352 kcal / 1491 kj |
---|---|
Tuky | 1.5 g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 70 g |
-z toho cukry | 1 g |
Bielkoviny | 13 g |
Soľ | 0.018 g |
Vláknina | 3 g |
Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli