Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Ako servírovať: Cestoviny vložte na 3 minúty do 3 litrov mierne vriacej osolenej vody. Čerstvé casoncelli opatrne vyberte z hrnca dierovanou lyžicou a podávajte s pikantným olivovým olejom alebo silnou paradajkovou omáčkou.
Menge ( z.B. 1x20g ) | 250g |
---|---|
Region | Lombardie |
Ingrediencie pre cesto 50%: pšeničná múka typ 00, tvrdá pšeničná krupica, vajcia z voľného chovu 20%, voda, soľ max. 2%; Plnenie 50%: klobása 65% (bravčové mäso, voda, soľ, prírodná aróma, dextróza, korenie, antioxidant: kyselina askorbová, askorbát sodný), strúhanka, (mäkká pšeničná múka typ 0, olivový olej , slad, drož, soľ), cibuľa, vajcia, parmezán, (mlieko, soľ, syridlo), Tremosinový syr (Výrobok obsahuje lepok, vajcia a mlieko., Mlieko, Môže obsahovať sóju, orechy, kôrovce a ryby, mliečne fermenty, syridlo, soľ) maslo, rozmarýn ,6%, petržlen , soľ, korenie
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 296 kcal / 1241 kj |
---|---|
Tuky | 13 g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 11 g |
Sacharidy | 32 g |
-z toho cukry | 1.4 g |
Bielkoviny | 12 g |
Soľ | 1.4 g |
Vláknina | 1.5 g |
Pastificio GaetarellI-Via E. FermI-loc. Cunettone, I-25087 Brescia