Od roku 1964 pripravuje Pastificio Gaetarelli s láskyplnou starostlivosťou čerstvé cestoviny a skvelé náplne z najkvalitnejších, čisto prírodných surovín. Rodinu Gaetaralli najviac poteší, keď ich zákazníci povedia: „Toto sú najlepšie cestoviny, aké som kedy jedol.“
Tip na servírovanie: Cestoviny vložte na 3 minúty do 3 litrov vriacej osolenej vody. Čerstvé tortelloni vytiahnite deravou lyžicou a podávajte ich čisté s orechovým maslom alebo alla panna s ľahkou smotanovou omáčkou.
| Menge ( z.B. 1x20g ) | 250g |
|---|---|
| Region | Lombardie |
Ingrediencie na cesto 50%: pšeničná múka typ 00, tvrdá pšeničná krupica, vajcia z voľného chovu 20% voda, soľ max. 2%; Plnenie 50%: ricotta z kravského mlieka (srvátka, mlieko, smotana, soľ,), syr Fontal (mlieko, syridlo, soľ,), mascarpone ( smotana, mlieko, regulátor kyslosti: kyselina citrónová,) strúhanka ( mäkká pšenica typu múky 0, pivovarské kvasnice, soľ,), nasekané hľuzovky (2,3% letné hľuzovky, extra panenský olivový olej, soľ, arómy, výrobok obsahuje lepok, vajcia a mlieko., Syr Parmigiano Reggiano, Môže obsahovať sóju, orechy, kôrovce a ryby ( mlieko, soľ, syridlo), soľ, muškátový oriešok, čierne korenie
| Ve 100 g | |
| Energetická hodnota | 259 kcal / 1089 kj |
|---|---|
| Tuky | 9.8 g |
| -z toho nasýtené mastné kyseliny | 4.4 g |
| Sacharidy | 31 g |
| -z toho cukry | 2 g |
| Bielkoviny | 11 g |
| Soľ | 1.3 g |
| Vláknina | 1.6 g |
Pastificio GaetarellI-Via E. FermI-loc. Cunettone, I-25087 Brescia