Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Čo je to vlastne suchý kvások?
Criscito je v podstate kvások, zmes mäkkej pšeničnej múky a vody, ktorá vzniká prirodzenou fermentáciou divokých kvasiniek a baktérií mliečneho kvasenia. Tento kvások sa suší a zahrieva do tej miery, že kvások odumrie. Potom sa melie na prášok.
Prečo Criscito nie je kypriaci prostriedok?
V dôsledku sušenia už Criscito neobsahuje žiadne živé aktívne baktérie, a preto nemá žiadnu funkciu ako prostriedok na pečenie.
Aké sú výhody neaktívneho kvásku?
Criscito vám dodá chuť kysnutého cesta bez toho, aby ste museli pestovať zdĺhavé kysnuté cesto. Napríklad v pizze zaisťuje jedinečnú chuť, príjemnú vôňu a chrumkavosť. Criscito vám tiež pomôže ľahšie rozotierať pizzu, pretože cesto je pružnejšie.
Ako to aplikovať na pizzu?
Nezabudnite: Criscito sa vždy pridáva ku droždiu! Takže budete postupovať podľa požadovaného receptu na pizzu a pridať iba Criscito. Spravidla si pamätajte 25 g Criscito na 500 g múky.
Menge ( z.B. 1x20g ) | 1kg |
---|---|
Region | Campania |
prírodné kvasnice vyrobené z mäkkej pšenice druhu múky 0, prášok
Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli