Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Návod na prípravu pizzy: Potrebujete: 1 kg Fioreglutu, 800 g vody, 15 g droždia, 35 g oleja a 35 g soli. Kuchynským robotom premiešajte múku s kvasnicami, vodou a soľou po dobu 5 minút. Pridajte olej a miešajte ďalšie 2 minúty. Potom dajte cesto na 30 minút do chladničky. Vytvarujte guličky s hmotnosťou 240-280 g a vložte ich naspäť do chladničky na minimálne 3 hodiny, maximálne na 24 hodín. Cesto vyvaľkáme tak, že pracovnú plochu poprášime ryžovou múkou. Následne pečieme 2-3 minúty pri 370°C.
Návod na prípravu focaccia: Potrebujeme: 1 kg Fioreglutu, 950 g vody, 20 g droždia, 50 g oleja a 35 g soli. Všetky suroviny spracujte na homogénne cesto. Cesto položte na ľahko naolejovaný plech, prikryte utierkou a nechajte kysnúť maximálne 40 minút. Obložte podľa chuti a pečte v rúre na 220°C asi 35-40 minút.
Menge ( z.B. 1x20g ) | 1kg |
---|---|
Region | Campania |
pšeničný škrob bez lepku, dextróza, kukuričný škrob, pohánková múka, ryžový škrob, zahusťovadlo z raslinných vlákien (psyllium): guarová guma, aróma
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 357 kcal / 1516 kj |
---|---|
Tuky | 0.3 g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 87.9 g |
-z toho cukry | 3.5 g |
Bielkoviny | 0.6 g |
Soľ | 0.1 g |
Vláknina | 6.2 g |
Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli