Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Každý týždeň dostávame čerstvé dodávky šťavnatej Bistecche alla Fiorentina priamo od vyznamenanej Macelleria Falorni, ktorá sa nachádza v srdci Toskánska. Bistecca alla Fiorentina s hmotnosťou približne 1,0 - 1,2 kg (600 až 700 gramov čistého mäsa pre 2-3 osoby) je skutočnou atrakciou pre každý grilovací večer.
Bistecca alla Fiorentina je tiež známa ako T-Bone steak. Vyráža sa zo strednej časti chrbta, skladá sa z filé a z časti hovädzej pečienky, ktoré sú oddelené rovnomernou kosťou v tvare písmena T. Tenká vrstva tuku a kosť dávajú mäsu jedinečnú šťavnatosť a arómu.
Falorniho Bistecca alla Fiorentina sa získava z plemien Charolais, Limousin a krížením medzi nimi.
Limousin dobytok - sú známi svojou vynikajúcou kvalitou mäsa a výnimočnou jemnosťou. Okrem toho má toto plemeno hovädzieho dobytka vyvážený pomer tuku a mäsa a jemné mramorovanie.
Biely, silný Charolais dobytok je známy po celom svete pre svoju vynikajúcu kvalitu mäsa. Mäso je obzvlášť chudé a má málo intramuskulárneho ukladania tuku. Dobytok Charolais sa veľmi pohybuje, a preto majú jemné mramorovanie, ktoré dáva mäsu neporovnateľnú nehu.
Recept na prípravu toskánskej pochúťky nájdete tu:
Okrem tohto jemného mäsa potrebujete olivový olej, čerstvo mleté korenie, soľ a 1-2 citróny. Mäso sa tradične pripravuje na drevenom uhlí.
Vezmite prosím na vedomie, že kosť tvorí asi 25% kusu mäsa. Kvalitu produktu spoznáte z druhovo pestovaného hovädzieho dobytka.
Menge ( z.B. 1x20g ) | 1 kg |
---|---|
Region | Toscana |
Hovädzie mäso
Antica Macelleria FalornI-Via Di Colognole 67, I-50022 Greve in Chianti