Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Čerstvá ciabatta pripravená na pečenie:
Aby ste si mohli vychutnať naozaj dobrú, čerstvú ciabattu, vždy ju odporúčame podávať napoly rozpečenú. Dorazí k vám domov v pekárenskom vrecku priamo z pekárne, nie je balená v žiadnom plastovom balení. Starostlivo ciabattu upečte do dvoch dní po obdržaní v rúre. Po upečení má obvyklé skladovanie 3 dni.
Chrumkavá ciabatta - inštrukcie na pečenie:
Na prípravu: Chlieb pred konzumáciou pečte v dobre predhriatej rúre na 180 °C po dobu 15 - 20 minút (horný aj spodný ohrev), v závislosti od požadovanej chrumkavosti. Ak sa ponáhľate, môžete nakrájaný chlieb upiecť aj v toastovači.
Menge ( z.B. 1x20g ) | 250g |
---|---|
Region | Toscana |
Ciabatta Classica: pšeničná múka, voda, morská soľ, droždie, ocot, olivový olej.
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 247 kcal / 1044 kj |
---|---|
Tuky | 1.5 g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 48.1 g |
-z toho cukry | 1.7 g |
Bielkoviny | 8.8 g |
Soľ | 2.15 g |
Vláknina | 2.8 g |
Premium Brot GmbH, Flößerstr. 10, D-77723 Gengenbach