Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Caserecce jednoducho znamená ručne vyrobené a pre nás to okrem toho značí aj znamenitú pochúťku. Doba varenia je asi 12 minút.
Caserecce svojim krúteným tvarom pripomínajú dávne zvitky. Omáčka sa na nich drží obzvlášť dobre. Okrem iného sa tieto cestoviny tiež skvele hodia k jemným zeleninovým omáčkam. Gentile sa nachádza v Gragnane, blízko Neapola, už od roku 1876 a ešte dnes sú tu cestoviny ženami ručne rolované. Miesto je od 16. storočia preslávené pre svoje sušené, chutné cestoviny a dokonca sa považuje neoficiálne za hlavné mesto cestovín.
Ocenenie
Gambero Rosso 2013: Najlepší výrobca cestovín
Test gastronomických cestovín 2014: 2. miesto
Menge ( z.B. 1x20g ) | 500 g |
---|---|
Region | Campania |
Pšeničná tvrdá krupica, voda
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 346 kcal / 1460 kj |
---|---|
Tuky | 1.5 g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 0.5 g |
Sacharidy | 69 g |
-z toho cukry | 4 g |
Bielkoviny | 14 g |
Soľ | <0,01 g |
Vláknina | 4 g |
Gusto srl Pastificio Gentile, Via Vecchia San Leone, 1, I-80054 Gragnano