Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Querceta má veľmi málo prasiat, zvyčajne iba štyri až päť. Z tohto dôvodu je množstvo produkovaných klobáskových špecialít sezónne obmedzené.
Iné mená pre Capocollo sú Coppa a Capicola. Kúsky mäsa z hlavy a krku prasaťa sa konzervujú niekoľko dní (v závislosti od receptu), po ktorom obvykle odpočívajú v kúpeli s červeným vínom. Následne sa plní do prírodných čriev a korenia sa korením. Konečné zrenie môže trvať až 100 dní.
Eko-Kontrola: IT-BIO-006
Menge ( z.B. 1x20g ) | 250g |
---|---|
Region | Puglia |
Bravčové mäso*, soľ, fruktóza, cesnak*, korenie*, rastlinné dusičnany* z ekologického poľnohospodárstva
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 450 kcal / 1884.06 kj |
---|---|
Tuky | 40.2 g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 18.39 g |
Sacharidy | 20.8 g |
-z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 1.4 g |
Soľ | 0.892 g |
Querceta - Masserie Amiche srl, Via dell'Uomo 1, I-70017 Putignano