Použitie: Lasagne sa nemusia predvariť. Navrstvite ich do zapekacej misy a striedajte s omáčkami, ako je bolonská a bešamelová alebo inými druhmi omáčok. Po 20 minutách pri 180 °C sů plátky lasagní hotové.
Pôvodná receptúra: Tieto plátky lasagní sú vyrobené podľa rodinnej tradície Gaetarelli. Do cesta ide len tá najlepšia krupica z tvrdej pšenice a množstvo vajec. Čerstvé cesto zaisťuje lasagním skvelú konzistenciu.
| Menge ( z.B. 1x20g ) | 250 g |
|---|---|
| Region | Lombardie |
Pšeničná tvrdá krupica, čerstvé vajcia pasterizované (20%), voda
| Ve 100 g | |
| Energetická hodnota | 305 kcal / 1293 kj |
|---|---|
| Tuky | 2,8 g |
| -z toho nasýtené mastné kyseliny | 0.8 g |
| Sacharidy | 56 g |
| -z toho cukry | 2 g |
| Bielkoviny | 13 g |
| Soľ | 0.2 g |
Pastificio GaetarellI-Via E. FermI-loc. Cunettone, I-25087 Brescia