Italský T-bone steak

Taliansky T-bone steak

Tagliata di Manzo - hovädzí steak

Tagliata di Manzo
Steak sa krája ako klasická bistecca z najlepšej hovädzej sviečkovice, ale úplne bez kostí. Je ideálny na tagliatu, taliansky spôsob konzumácie steakov: griluje sa, kým nie je šťavnatý, a potom sa podáva nakrájaný na plátky.
29,90 €
66,44 € / 1 KG
Vypredané | Kód: 77289
Obsah: 450g

Pôvod a triumf
Tagliatu vynašiel v roku 1973 v Pise šéfkuchár Sergio Lorenzi, ktorý pretvoril klasický florentský steak. Dnes sa tagliata podáva v mnohých reštauráciách po celej krajine. Vždy sa pripravuje na anglický spôsob a krája sa na plátky.

 

Vychutnajte si tagliata di manzo ako v Taliansku
Mäso vyberte z chladničky hodinu pred prípravou. Potom môžete predhriať gril a mäso grilovať na rozpálenom grile 3 až 5 minút z každej strany. Nakrájajte na plátky hrubé ako prst, dochuťte soľou a korením a podávajte. Klasickou prílohou je rukola, cherry paradajky a strúhaný syr Grana Padano.


* kvalitné, dobre vyzreté mäso
* klasické jedlo v talianskych reštauráciách
*rýchla a jednoduchá domáca príprava
*ideálne s pohárom Primitiva
*tradične sa podáva nakrájaný na tenké plátky: s rukolou, hoblinami parmezánu a balzamikovým octom
 

Viac informácií
Menge ( z.B. 1x20g ) 450g
Region Toscana
Write Your Own Review
You're reviewing:Tagliata di Manzo - hovädzí steak
Your Rating

Složení

hovädzie mäso

Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:

Antica Macelleria FalornI-Via Di Colognole 67, I-50022 Greve in Chianti