Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Cotechino sa pripravuje z hrubo nakrájaného bravčového mäsa, kože, masti a korenia. Mäso a korenie sa zmiešajú v bravčových črevách, a potom sa niekoľko hodín varí.
Návod na prípravu: Nechajte uzavreté vrecko namočené vo vriacej vode po dobu 20-25 minút. Potom vyberte z obalu, nakrájajte na plátky a podávajte so zemiakovou kašou, šošovkou alebo fazuľami. Ako tradičné talianske silvestrovské jedlo sa cotechino podáva so šošovkou a polentou.
Menge ( z.B. 1x20g ) | 0,5kg |
---|---|
Region | Toscana |
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 328 kcal / 1361 kj |
Tuky | 26.8 g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 9.61 g |
Sacharidy | 0.5 g |
-z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 21.7 g |
Soľ | 2.4 g |
Antica Macelleria FalornI-Via Di Colognole 67, I-50022 Greve in Chianti