Přihlaste se k odběru novinek
Velká burrata - BIO
Burrata grande
Ručne vyrábaná burrata je tá pravá pochúťka: krémová, zvodná, mäkká, šťavnatá a hlavne vždy čerstvá. Absolútne syrové nebo pre gurmánov, a to priamo z ekologickej farmy v Apúlii.
Ručne vyrábaná burrata je tá pravá pochúťka: krémová, zvodná, mäkká, šťavnatá a hlavne vždy čerstvá. Absolútne syrové nebo pre gurmánov, a to priamo z ekologickej farmy v Apúlii.
Tieto veľké mozzarella hrudky z čerstvého byvolieho mlieka vás okúzlia svojou vôňou po lúčnych kvetoch a jemnou orieškovou notou. Tak ako pred sto rokmi sa aj dnes hrudky vyrábajú v Apúlii stále ručne.
Táto červená paštéta z pikantných chilli papričiek a koreneného mäsa pochádza z pôvodnej čiernej rasy ošípaných 'Suino Nero di Calabria' radí sa medzi tradičné špeciality z preslneného juhu Kalábrie.
Intenzívna korenená talianska klobása na gril vyrobená z hrubého bravčového mäsa, podľa tradičnej toskánskej receptúry. Vhodná ako pochúťka na grilovanie či na zjemnenie rizotta, suga alebo pizzy. Predstavivosti sa medze nekladú.
Šťavnaté filety tuniaka žltohnedého majú tú najvyššiu kvalitu. Krehká, jemná vôňa mäsa je dokonale podčiarknutá miernym, prémiovým olivovým olejom z ligúrskeho olivového mlynu Venturino.
Krémovo biely syr z mlieka od kráv, pasúcich sa v lombardských údoliach, je pretkaný jemnými nitkami modrej plesne. Intenzívne noty pravých hríbov, úžasná vôňa a jemne sladkastá chuť budú lahodne rozmaznávať vaše chuťové poháriky.
Nechajte sa vďaka tomuto syru aspoň na chvíľu preniesť do Sardínie. Pochutnajte si na jemnej hľuzovkovej aróme, elegantnej vôni ovčieho syra a na umení syrárskej rodiny Argiolasovcov. Krémový syr a krásna, drevená krabička, to je číra radosť!
Chianina, ten najakostnejší druh talianskeho hovädzieho mäsa, sa podľa prastarej tradície Hannesa Maira presolí, za studena vyúdi a následne vysuší na čerstvom alpskom vzduchu. Servírujte toto úplne chudé mäso nakrájané na slabučké plátky ako šunku.
Čerstvé mlieko zo zelených pastvín, z oblasti Cremona, dodáva Provolone pikantnú bylinkovú vôňu. Po mesiacoch zrenia sa v syre vytvára jemná kryštalická štruktúra. Stačí pokrájať na kocky a už sa iba oddať tej lahodnej, nezabudnuteľnej chuti.
Kráľ medzi hubami: zbieraný v toskánskych lesoch a následne na vzduchu osušený. Na plátky krájaný a dodá nádhernú hríbikovú vôňu do vášho rizotta, cestovín či omelety. Tiež sa výborne hodí do hubových omáčok.