Nakupte ještě za 2500 € s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Majstri cestovín z Gaetarelli milujú úplne prirodzenú chuť. Preto na trhoch svojho domova pri jazere Garda vždy vyberajú tie najlepšie regionálne ingrediencie pre plnené cestovinové špeciality. Či už ide o čerstvé vajcia, mladý špenát alebo smotanový syr ricotta: vybrané ingrediencie sú ručne spracované na lahodné prémiové cestoviny s množstvom remeselného spracovania podľa starých receptov.
Náš tip na servírovanie: Vložte cestoviny do 3 litrov mierne vriacej osolenej vody na 3 minúty. Potom opatrne vyberte čerstvé tortelloni dierovanou lyžicou a podávajte s trochou omáčky z červených paradajok alebo rozpusteného masla a vločiek parmezánu.
Jedno balenie obsahuje 8 veľkých rezancov.
Menge ( z.B. 1x20g ) | 250g |
---|---|
Region | Lombardie |
Ingrediencie na cesto 60%: tvrdá pšeničná krupica, vajcia z voľného chovu 20%, voda, prísady na plnenie 40%: ricotta z kravského mlieka 44% (srvátka, mlieko, smotana, soľ,), špenát 22%, strúhanka, (mäkká pšeničná múka typu 0, pivovarské kvasnice, soľ), parmezán (mlieko, soľ, syridlo,), maslo, soľ, cibuľa, muškátový oriešok, čierne korenie
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 253 kcal / 1068 kj |
---|---|
Tuky | 5.6 g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 2.8 g |
Sacharidy | 40 g |
-z toho cukry | 2.3 g |
Bielkoviny | 9.7 g |
Soľ | 1.4 g |
Vláknina | 2 g |
Pastificio GaetarellI-Via E. FermI-loc. Cunettone, I-25087 Brescia